Lea's Blog

UUSI TUTTAVUUS ÖLJYRINTAMALLA

Riia Meikkipää Meikkipää by Riia & Laura 16.2.2017 08:05

Sain pari kuukautta sitten soiton Jenkeistä ja kyselyn olisinko kiinnostunut testaamaan Christine California -sarjan kasvoöljyjä. Minä öljyjen rakastajana vastasin tietenkin kyllä, mutta sanoin etten voi luvata postausta 100 % varmasti. Testaan ja tutustun tuotteeseen ja kirjoitan siitä vaan jos oikeasti pidän öljystä. Näin teemme siis aina Lauran kanssa, sillä haluamme ihan oikeasti suositella tuotteita, joista me todella tykkäämme.

Kun pullo saapui, ensivaikutelma oli positiivinen. Tykkäsin sen vähän yrttisestä tuoksusta ja lääkkeellisestä ulkoasusta.

Käytössäni on ollut sarjan "lippulaivatuote" No3 Berry Face Oil Treatment nyt kuukauden ajan. Käytän öljyä iltaisin puhtaille kasvoille yövoiteen sijaan. Tämä on yksi harvoista öljyistä, joka on riittänyt iholleni ihan sellaisenaan.

Ihoni on nyt niin kuiva, että usein vielä öljykin jälkeen ihoni huutaa rasvaa. Tämä johtunee aika rajusta imetysdieetistäni, koska vauvani on tosi herkkävatsainen ja olen joutunut karsimaan ruokavaliotani. Yritän kyllä syödä paljon pähkinöitä, oliiviöljyä, avokadoa yms. mutta silti ihoni on kuiva. Öljyt pelastavat tilanteen onneksi.

Tuotetta voi käyttää myös näin:

- aamuin illoin kosteuttajana

- muutama tippa kosteusvoiteen sekaan antamaan lisätehoa voiteen imeytymiseen iholle

- meikkivoiteen alle suojaamaan ihoa tai meikkivoiteen sekaan tippa helpottamaan sen levitystä

- kuivalle iholle ja punaisille läiskille pehmentämään ihoa

- kuiville hiusten latvoille, erinomainen luonnonkiharalle tukalle

Ehdottomasti positiivinen tuttavuus.

Tuote saatu.

Liquid error: Could not find asset snippets/relatedblogs.liquid

Leave a comment